Stellaris nastavlja dalje svojim putem, a iduće poglavlje na tom putu je Distant Stars – plaćeni DLC koji donosi još malo stvari za one koji vole istraživati.

Istraživanje je (meni) jedan od najdražih aspekata igre, onaj početak kada je sve pred tobom jedna velika nepoznanica, ne znati što se skriva u susjednom sustavu, a kamo li na drugom kraju galaksije. No, kasnije u igri nestaje dobar dio tog osjećaja. Distant Stars će se djelomično fokusirati na to – nove priče koje galaksija skriva. Anomalije, nova stvorenja, iznenađenja koja mogu pomoći i odmoći, mreža drevnih puteva koja skriva tajnu…

To će dobiti oni koji plate, dok oni koji (za sada) neće uložiti u ovaj DLC imaju razloga za veselje. 2.1 update nazvan Niven donosi mnoge nove stvari. Recimo, više neće biti moguće ne uspjeti u istraživanju anomalije, no kako bi se stvari dovele u balans, trajat će mnogo dulje ako nemate dovoljno sposobnog znanstvenika. Hiperlinije će se kreirati po novom algoritmu, a stižu i dugo priželjkivani binarni i trinarni sistemi s puno više planeta, novi tipovi planeta, mineralima bogati sistemi prepuni asteroida.

Još nemamo datum izlaska niti za ekspanziju niti za update, no za pretpostaviti je kako će doći u paru.


One thought on “Distant Stars je iduća Stellaris ekspanzija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.