Dragon Age: Inquisition DLC imena Trespasser u sebi sadržava nagovještaj idućeg nastavka u Dragon Age sagi. Ne samo to, čak prilično jasno upućuje na lokaciju gdje bi ta igra mogla biti smještena. Više od toga neću reći kako ne bih nekome pokvario užitak igranja. Samo, nemojte očekivati iduću Dragon Age igru tako skoro.

Battlefleet Gothic: Armada je Warhammer 40k igra na koju trebate obratiti pozornost. To je RTS igra s borbama brodova u svemiru koja bi nam trebala doći iduće godine. Brodovi u samoj igri su prilično suludo građeni, ali i izgledaju vrlo dobro. Pogledajte gameplay igre:

Idući Final Fantasy kojeg Square Enix koji nam dolazi na Steam je petica. I to za dva tjedna, 24. rujna. Nekako imam osjećaj kako Square više brine za Final Fantasy serijal nego za sve druge koje posjeduje (možda zato što je tako).

Stigao je Rocket League patch 1.05 koji označava početak prve sezone. Jedna od stvari koju donose je isključivanje PS4 igrača iz PC partija – valjda za one koji smatraju da je za taj tip igre gamepad superioran mišu i tipkovnici, a ujedno su lijeni kupiti gamepad za svoj PC.

Ako se pitate zašto GTA V nikada nije dobio DLC za single player, odgovor je jednostavan – rade DLCove za multiplayer.

Austin Wintory bit će kompozitor soundtracka za Assassin’s Creed Syndicate. The Banner Saga i fantastični Journey su neke od igri koje potpisuje njegova glazba.

Kad smo već kod tog serijala – Assassin’s Creed Council je nova web stranica posvećena samo tom serijalu. Na njoj možete sudjelovati u raspravama, postavljati pitanja razvojnom timu, kupovati predmete, ali i ugrabiti poseban sadržaj za ovu i buduće igre serijala. Nije da već imamo tisuću i jednu verziju, svaka sa svojim DLCom, Ubisoft nam donosi još jednu ekskluzivnu opciju za ugrabiti DLC. Osobno nemam ništa protiv DLC koncepta, ali neki stvarno pretjeruju s granicama ukusa / zdravog razuma.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.