Nastavak priče s kraja prošlog mjeseca – DieselStormers igra dobila je novo ime nakon sulude tužbe koja je nekim čudom prošla. Sada se zove Rogue Stormers, a očekujemo je početkom iduće godine.

Call of Duty ima vrlo popularan Zombies mod i mnogi se pitaju zašto on ne postane zasebna kako bi se kvaliteta dodatno poboljšala. Treyarch to neće napraviti zato što ‘igrači uživaju prebacivati između sva tri moda koje igra nudi’. Pozitivna stvar je što će sada to napokon moći raditi iz istog izbornika. Black Ops 3 će svoje zombije staviti u noir stil priču.

Ratchet & Clank su sjajni, a nadam se kako će u filmu biti jednako dobri. 26. travnja dolazi njihov animirani film, kada dolazi i nova igra. Danas vam za ovo prvo imamo trailer koji izgleda jako dobro. Ovo spada u jednu od zaista malobrojnih stvari koje želim pogledati u kinu.

Stigao nam je live-action trailer za Fallout 4. Izgleda vrlo lijepo, ali nisam (niti ću biti) ljubitelj tog tipa promocije. Na taj način se prije izlaska igre ista pokušava približiti ljudima koji nisu toliko upućeni u igre preko TV reklama.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.