Batman se vraća na PC. Arkham Knight ponovo će biti dostupan u prodaji za PC, ali tek kada ovaj mjesec dođe svom kraju. PC verzija izašla je još u lipnju, no zbog grozne optimizacije tek se sada vraća. Mogli su i trebali su odgoditi igru, tako bi izbjegli fijasko.

Street Fighter V Laura nesluzbenoJučer nam je otkriven Zangief, danas je došla informacija kako bi idući Street Fighter 5 borac mogla biti Laura. Izgleda kako je ona Brazilka, a mogli bi naslutiti kako ju je Capcom planirao najaviti na gejming događaju u Brazilu koji je na rasporedu idući tjedan. Desno se nalazi njena slika, nakon nje (kada je napokon objave) trebali bi najaviti još dva nova lika za ukupnih 16.

Alex Ward i Fiona Sperry nekad davno bili su suosnivači Criterion Gamesa koji je potpisivao Burnout. Sada su osnovali Three Fields Entertainment čija će prva igra biti sportska, a druga spiritualni nastavak na neku utrku. Misle li možda na Burnout? Ma ne…

Battlefield 4 (koji više nije najnovija igra u serijalu) dobiti će novi DLC ove jeseni i to potpuno besplatno. Zvat će se Community Operations i donosi novu mapu u čijoj je izrazi zajednica imala veliku ulogu. Smještena je u džungli i fokusirana je na pješadiju.

Humble Bundle donosi novi servis uz kojeg mjesečnom pretplatom možete dobiti igre koje inače ne bi dobili po toj cijeni. Riječ je o 12 dolara mjesečno, a prva takva igra otključat će se početkom idućeg mjeseca i to će biti Legends of Grimrock 2. Još jedan zanimljiv servis uz pomoću kojega bi vaša kolekcija igri koje još niste odigrali mogla postati još veća.

Za kraj dana, prvi pogled na Master of Orion remake:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.