BioShock iOS verzija više uopće nije dostupna, kompletno je uklonjena iz dućana što znači ako ste je ranije kupili i zbrisali više je ne možete skinuti. 2K nije dao neki konkretan razlog ove odgode, a uputili su na Apple ako netko želi zatražiti svoje novce natrag.

The Escapists The Walking Dead zasebni spinoff serijala dolazi na PC i Xbox One zadnjeg dana ovog mjeseca.

Listopad će biti dobar mjesec za Xbox One korisnike. Početkom mjeseca Xbox Live Gold pretplatnici dobit će potpuno besplatno The Walking Dead Season One, a u drugoj polovici Valiant Hearts. Xbox 360 korisnici također će dobiti The Walking Dead, dok će u drugoj polovici mjeseca ugrabiti Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes.

Već sam pisao o Star Wars: Battlefront beti, sada vam napokon mogu reći kako dolazi 8. listopada s trajanjem do 12. Listopada za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Total War: Arena, besplatna timski bazirana strateška igra (čitaj MOBA) danas je došla do svoje zatvorene bete. Fury of Arminius donosi novu frakciju, novog zapovjednika (Arminiusa) te novu mapu Rubikon. Ako vas zanima igra, na službenoj stranici možete se prijaviti za betu.

Oculus VR osnivač Palmer Luckey objavio je kako Minecraft Windows 10 Edition dolazi na Oculus Rift u proljeće iduće godine. Možda bi bilo bolje da Windows 10 verzija igre dobije ono što Minecraft već ima, a ne da je samo port mobilne verzije.

Gearbox zna napraviti dobrog negativca, evo kako će izgledati onaj u Battlebornu, njihovoj MOBA-koja-nije-MOBA igri. Nije Handsome Jack, al će poslužiti.

Ponešto informacija za Mac i Linux korisnike – idući tjedan dobivaju Alien: Isolation. Datum je 29. rujan, a kao i mnogo puta do sada projekt potpisuje Feral Interactive.

Taktička RPG igra za 3DS Project X Zone 2 doći će u studenom za Japan, dok ćemo je mi na zapadu dobiti tek sredinom veljače iduće godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.