Izgleda kako je Battlecry u problemima. Bethesda je kazala kako nije zadovoljna napretkom svoje timski bazirane shooter igre s likovima različitih sposobnosti. Trenutno su u fazi procjene daljnjeg razvoja, što znači kako postoji sasvim realna mogućnost da isključe aparate i prekinu njen razvoj. Dio problema leži u tome što Gearbox izrađuje Battleborn, Blizzard priprema Overwatch, dok Valve ima Team Fortress 2 – sve redom prilično jaka konkurencija.

Pogledajte gameplay video koji pokazuje borbu za nadolazeći RPG Torment: Tides of Numenera:

Rise of the Tomb Raider će imati mikrotransakcije, srećom bit će vezane samo za multiplayer. Neke od njih će biti samo kozmetika, dok će druge biti kupovanje karata koje vas privremeno pojačavaju, u Titanfall maniri – samo što tamo ih nismo plaćali. Postaje prokleto naporno gledati kako svaka igra danas pokušava dodatno zaraditi na svaki mogući način, a da pri tome igraču ne da ništa poštenog.

Drugi Street Fighter 5 beta test počet će 22. ovog mjeseca s trajanjem do kraja vikenda. Ova beta će imati međuplatformsko igranje PC i PS4 igrača (osim što će PC igrači dobiti pristup tek 24. listopada). Ken, Necalli, Vega i R. Mika bit će odmah igrivi, kasnije će biti dodani Rashid i Karin. Testirat će se i ljestvice najboljih, a sav progres koji u njima napravite neće biti prenesen u punu verziju igre. Kada već govorimo o ovoj igre, evo i trailer za Lauru koju sam ranije spomenuo.

Volim ikonografije za video igre, a 343 Industries je napravio jednu za nadolazeći Halo 5: Guardians. Zanimljivo je to što su u nju stavili duljinu trajanja kampanje igre na normal težini – po njima je to od 8 do 12 sati kroz 15 misija. Ako mene pitate to je taman.

Stiže nam ogroman patch za The Witcher 3: Wild Hunt. Numeriran je kao 1.10 i donosi preko 600 promjena!!! Sam update za PC verziju bit će između 6 i 15 GB, a konzolaška 15 GB. U to nije uključen download nadolazeće Hearts of Stone ekspanzije.

Fallout 4 PC specifikacije su stigle, kao i informacija kako će digitalna konzolaška verzija biti između 28 i 35 GB.

Nešto nešto Just Cause 3 video nešto nešto. Izgleda super.

Tales from the Borderlands finale sezone dolazi 20. Listopada, odnosno dan ili dva kasnije ovisno o platformi. Kako bi povećali interes napravili su prvu epizodu besplatnom.

Brad Muir je napustio Double Fine kako bi se priključio Valve timu. Tijekom vremena provedeno u kompaniji radio je na mnogim igrama, a među zadnjima bio je voditelj projekta zvanog Massive Chalice.

Get Together, druga poštena ekspanzija za The Sims 4, odgođena je za početak prosinca. Originalno je trebala doći u studenom, a donosi razne socijalne klubove. Možda ćete u njemu čitati ili ne govoriti o njemu ako je klub boraca.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.