Dota 2 International ove godine će biti održan u Kanadi, objavio je Valve.

Zemlja hokeja ugostit će najbolje timove svijeta u velikom Dota 2 finalu sezone od 20. do 25. kolovoza ove godine. Točno mjesto lokacije bit će Rogers Arena u Vancouveru, domu Vancouver Canucks NHL tima. Time će se turnir pomaknuti na drugu lokaciju, nakon što je prethodnih 6 godina bio u Seattlu, jedini prije toga koji nije bio tamo je prvi turnir koji se održao u Kölnu u sklopu Gamescoma, sada već davne 2011. godine.

Karte će u prodaju krenuti kasnije u kasnije u mjesecu, točno vrijeme možete pročitati ovdje. Karte za prva četiri dana bit će oko 100 dolara, dok će za završni dan biti 250 dolara. Na žalost, i ove godine Dota 2 će imati (za moj ukus) pregust raspored. Volio bih da se po tom pitanju više ugledaju na velika prvenstva u tradicionalnim sportovima, kao i u nekim drugim esportovima. No to je samo moje mišljenje, mnogima odgovara upravo ovakav format.

Kada smo kod Dota 2 vijesti, lansiran je novi model mjesečne pretplate za igru koji je potpuno opcionalan nazvan Dota Plus. Ideja iza toga je evolucija dosadašnjeg Battle Pass modela kojeg smo imali za nekoliko prijašnjih International turnira. Po cijeni od 4 dolara mjesečno (ili nešto manje ako se odlučite uzeti više mjeseci odjednom) dobivate mnoge zanimljive stvari, pogotovo po pitanju analitike igre. Što sve je uključeno? Pogledajte na službenoj stranici za Dota Plus.

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.