chrome 1/27/2016 , 5:19:03 PM It's Time To Play - EA - Google Chrome

Došlo je to doba godine, E3 nam polako otvara svoja vrata. Konferencije, nove igre, ideje kojima ćemo se veseliti u idućim mjesecima. Centralni događaj video industrije uvijek pobudi puno interesa, pa će tako biti i ove godine.

Krećemo s EA konferencijom koja počinje u 22:00 po našem vremenu. Što sve EA planira najaviti? Battlefield 1 će sigurno biti tu, vrlo vjerojatno u igrivom obliku. Bit će i Titanfall 2 koji bi trebao izaći nekoliko tjedana nakon WW1 shootera. Sportske igre također će dobiti svojih pet minuta, samo se nadam kako ovog puta nećemo imati nekoga sportaša koji je potpuno izgubljen u vremenu i prostoru. EA ima pravo na izradu Star Wars igri, a kako bi trebali dobivati jednu godišnje mogli bi saznati hoće li neka doći ove godine. Ponajviše nas zanima što Amy Hennig i Visceral rade. To je pod znakom upitnika, no Mass Effect Andromeda nije – može li BioWare sprati ljagu s kraja trojke i ponovo nam vratiti interes u serijal? I to su samo oni glavni naslovi, postoji tu još mnogo manjih stvari koje bi mogli vidjeti, a hoćemo li…

Sve što morate napraviti kako bi to saznali je pokrenuti stream kojeg sam vam ispod postavio, a osim njega bit će tu i tekstualni live update u kojem ću iz vlastite perspektive komentirati događanja.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.