EA je najavio veliko restrukturiranje svog poslovanja. Od sada će EA Sports i EA Entertainment biti dvije različite grane. Ovo potonje je samo novo ime za EA Games.

U standardno suhoparnoj objavi koju su postavili na web stranicu CEO kompanije, Andrew Wilson, je kazao puno zvučnih riječi koje ne znače baš previše. Kao kreativno vlasništvo šefova studija ili financijska odgovornost istih. Te kako je sve ovo napravljeno da bi se ubrzalo poslovanje, potaknuo razvoj i dugoročna vrijednost za naše ljude, igrače i zajednicu. Kao što rekoh, standardne fraze i floskule.

Laura Miele će biti predsjednica EA Entertainmenta. Vince Zampella ostaje nadgledati Apex Legeneds, Star Wars i Battlefield igre. Samantha Ryan će imati odgovornost za lifestyle igre kao i velika single player iskustva. Dok Jeff Karp nastavlja voditi mobilnu diviziju. Na EA Sports strani stvari Cam Weber će biti predsjednik.

Wilson je najavio kako će se u idućim mjesecima implementirati te organizacijske promijene. Ili ako hoćete čitati između redova – vjerojatno bit će otkaza. U ožujku je oko 6% kompanije dobilo pedalu, a u lipnju je Firemonkeys studio izgubio dvije trećine svojih članova. Toliko o dugoročnoj vrijednosti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.