Far Cry 5 je imao drugi najbolji start za neku igru u Ubisoftovoj povijesti, te najbolji start u serijalu.

Prema službenim informacijama koje su dali, Far Cry 5 je u prvih tjedan dana imao više nego duplo bolju prodaju nego Far Cry 4. Preko pedeset posto te prodaje došlo je digitalnim putem. U prvom tjednu prihod je bio 310 milijuna dolara, barem je takva projekcija kompanija. Nisam siguran što to točno uključuje, ali za pretpostaviti je prodaju igre, Season pass prodaju te potencijalnu kupnju mikrotransakcija. Jedina igra čiji prvi tjedan Far Cry 5 nije uspio premašiti je Tom Clancy’s The Division. Bit će zanimljivo hoće li ga skinuti najavljeni nastavak te igre, jednom kada izađe.

Spomenuli su kako je u prvom tjednu streaming bio vrlo jak. Preko 55 tisuća sati, gledajući zbirno Twitch i YouTube, s preko 117 milijuna pogleda. Brojke koje su rekordne za Ubisoft u prvom tjednu za neku igru. To isto ne treba čuditi, iz godine u godinu streaming popularnost raste.

U recenziji sam kazao kako je Far Cry 5 zabavna igra, a dio toga pokazuje i ova ikonografija koju je tim složio. Izgleda kako je trenutno Montana centar svijeta.

 


One thought on “Far Cry 5 s drugim najboljim startom u Ubisoft povijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.