Paradox Interactive predstavio je nove stvari koje dolaze za Stellaris na PDXCON 2019.

Prva od dvije najavljene stvari je nova ekspanzija nazvana Federations. Mislim da vam prilično jasno govori što će biti fokus ove ekspanzije. Puno bolje opcije za diplomatski način igranja, uključujući i kreiranje galaktičkog senata u kojem možete izglasati razne rezolucije, kao i primijeniti sankcije na one koji se ne drže istih.

Još jedna od novina je opcija odabira podrijetla vaše civilizacije, što su bili prije nego su zaplovili zvijezdama. A kao i obično su tu nove građevine, od enormnog brodogradilišta koji može štancati brodove za potrebe flote nevjerojatnom brzinom, kao i masivne mobilne stanice koje mogu popravljati flotu i u neprijateljskom teritoriju.

Druga je Lithoids pack, koji će nam omogućiti da igramo s rasom svjesnog kamenja. Na to nećemo morati čekati dugo, pošto dolazi 24. listopada po cijeni od 7,99€. Nije riječ samo o kozmetici (premda ima i dosta toga), nego cijeli gameplay fokusiran na rasu koja se hrani mineralima, koja može dugo živjeti, te živjeti u gotovo svim uvjetima.

Još treba spomenuti kako su najavili da će Stellaris verzija za konzole dobiti novi sadržaj u 2020. godini. Potpuno očekivano, pošto ima još nekoliko ekspanija koje nisu stigle na Xbox One i PlayStation 4.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.