Football Manager 2023 dobio je datum izlaska. Dolazi nam 8. studenog ove godine, a zanimljivo je kako će ova sezona biti prva u kojoj će doći na PlayStation 5. Osim na tu platformu dolazi na PC i Xbox, uključujući i Game Pass. Dok će Switch i ostale mobilne platforme imati dostupnu Touch i(li) Mobile verziju igre.

Sve je to predstavljeno kratkim video koji nudi ikonografiju i neke zanimljive statističke podatke za prošlosezonski Football Manager. Primjerice, odigrano je preko 400 milijuna mečeva, a skoro milijun sezona je završilo bez poraza. Ikonografija je stavila Bundesligu u prvi plan, a ako se dogodine odluče napraviti ovakav video morat će uključiti i UEFA europska natjecanja. Zašto?

Sports Interactive je objavio kako su postigli dogovor uz kojeg tri kontinentalna europska natjecanja dolaze u igru, gdje će se koristiti ime kao i zaštiti znakove. Dolazi i super kup, al’ kraj ova tri on je manje važan. Meni se ovo jako sviđa i ne bih imao ništa protiv da čujem himne natjecanja, kada dolazi utakmica u istom, ukomponirane u igru. Moja nada za budućnost je kako će sve značajne lige shvatiti koliko ovo pomaže nogometu i otvoriti vrata licenciranja bez prevelike pohlepe.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.