Forever Skies je došao na PC u early access obliku 22. lipnja 2023. godine. Onog dana kada izađe u svom punom obliku istog dana će doći i na PlayStation 5, ekskluzivno za konzole. Kada će taj dan točno biti nije potpuno poznato, razvojni tim Far From Home navodi 2024. godinu.

Koncept igre je prilično zanimljiv. Postapokaliptična igra iz prvog lica smještena na Zemlji koju je pogodila ekološka katastrofa. Mi kao igrači ćemo istraživati zemlju kako bi našli lijek za opaku i misterioznu bolest, a sve to ćemo raditi iz letjelice koju ćemo sami izgraditi, održavati te se boriti protiv svih nedaća koje nas mogu sresti.

Na Steamu trenutno ima veoma pozitivan rejting, s preko 85% pozitivnih recenzija. Dok se čeka datum izlaska, early access verzija će dobivati nove dodatke, kao iduće poglavlje priče koje je na putu, kao i popravljanje problema i poboljšanje kvalitete sveukupne igre.

Koliko će dugo biti ekskluzivna za PlayStation 5? Najčešće je takav dogovor na godinu dana, nakon toga je moje očekivanje kako će doći barem na Xbox, dok je po pitanju Nintenda upitno da li će biti aktualan Switch ili njegov nasljednik.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.