Epic Games se odlučio na nešto prilično veliko za kraj trenutne, desete po redu, sezone za Fortnite. Odlučili su ubiti Fortnite.

Ili barem privremeno, pošto bi bili suludi odreći se krave muzare koja im je donjela bogatstvo. Fortnite igrači su mogli vidjeli sudar meteora i raketa u kojem su svi igrači izgubili kontrolu nad svojim likovima, prije nego se stvorila crna rupa koja je progutala sve. Mapu i igrače, kao što možete vidjeti diljem interneta, kao i na videu ispod.

No pravi šok je uslijedio nakon događaja, kada na ekranu nije bilo opcija za ponovo pokretanje partije. To jest nedostatak iste. Drugim riječima – Fortnite trenutno nije dostupan, čeka se početak nove sezone koji bi trebao dostaviti novu mapu. Nešto što su sve glasine spominjale unazad nekoliko dana.

Bilo je i onih koji su odlučili gledati ekran s crnom rupom kako bi otkrili neke detalje, kao recimo brojke koje se svako malo pojavljuju na ekranu. Drugi su pak otkrili ako unesete Konami kod dobijete pristup top-down shooter arkadnoj mini igri. Istovremeno su obrisali sve postove s službenog Twitter računa, osim jednoga. Na kojem je livestream, isti onaj koji je i na Twitchu, Youtubeu ili pak Facebooku. I premda se trenutno ništa ne događa, očekuje se kako će u nekom trenutku krenuti najave sezone 11. Ili možda sezone jedan ako će ovo tretirati kao Fortnite 2 kao što neki nagađaju.

Treba pohvaliti Epic što se odlučio na ovako što, njihov način pričanja priče uz Fortnite je unikatan. Ovako nešto je bilo teško očekivati, no oni su to napravili. Bez nekog velikog straha da će igrači preći na neki drugi Battle Royale, pošto znaju koliko su publiciteta i zanimanja stvorili s ovime. S druge strane, tu je problem u izrabljivanju radnika pošto se zbog ‘stalno nešto novo’ stila kojeg njeguju kako bi igra bila non-stop svježa igre.


One thought on “Fortnite dočekao crnu rupu koja je progutala igru

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.