Gotovo je. Fortnite Chapter 2 je došao do svoga kraja u The End događaju kojemu ste mogli prisustvovati unutar igre. Svijet se okrenuo naopačke – doslovno.

Nisam jedan od onih koji igra Fortnite, niti me igra privlači. No usprkos tome, ono što su jučer izveli je izgledalo veoma impresivno. Igrači su imali završnu konfrontaciju s Cube Queen, šeficom vanzemaljske rase koja se već neko vrijeme pojavljuje u igri. No njene trupe bile su previše za igrače, a niti Blue Cube (nisam skužio njenu ulogu) protekcija nije bila dovoljna.

Zatim se sve prebacilo u cinematic scenu koja nas je odvela ispod površine otoka, gdje su Imagined Order i njihov Slone probali mučiti agenta Jonesa. U pomoć je došao The Foundation, koji je skinuo masku te smo saznali kako ga utjelovljuje Dwayne ‘The Rock’ Johnson – jedna od najpopularnijih osoba današnjice u svijetu zabavne industrije. Jones i The Foundation odlučili su poremetiti giro kontrole otoka, dok je misteriozna grupa imenom The Seven pomogla igračima da se pridruže ostalima ispod površine otoka. Nedugo nakon toga, sa sigurne udaljenosti smo gledali kako se otok doslovno preokreće.

Čim je događaj završio, a serveri postali nedostupni, na društvenim mrežama krenula je kampanja otkrivanja otoka. I vrlo brzo je završila, pošto je isti trenutno otkirven, kao što smo vidjeli i nove likove koje dolaze u igru, uključujući toliko dugo spominjanog Spider-mana.

Zbilja je impresivan način kako Fortnite iz sezone u sezonu i iz poglavlja u poglavlje uspjeva pričati priču koja igrače čak i zanima.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.