Prošlo je malo više od dvije godine od izlaska, a Hearthstone je već na svojoj šestoj ekspanziji. Točnije, bit će na toj brojci 27. travnja (iduću srijedu) kada izađe Whispers of the Old Gods.

Hearthstone Deathwing, Dragonlord134 karte glavna su značajka ove ekspanzije, što je definira kao set karata ekspanziju, treću po redu. Uz njih imali smo još tri avanture koje su imale veliki naglasak na solo mod. S njima će broj karata doći do brojke 743 različite.

Tema ekspanzije su drevni bogovi, zla Azerotha koja godinama spavaju svoj ‘zimski’ san. Toliko zla da mogu iskvariti stvorenja u svijetu, zato će neke već postojeće karte dobiti svoju iskvarenu verziju u ovom setu. Ne brinite, stara verzija će isto tako ostati, premda neke od njih neće baš biti toliko korisne. To kažem zbog novog formata u kojem će fokus biti na baznim kartama i onima iz najnovijih ekspanzija, na taj način Blizzard misli malo utjecati na metu i maknuti neke turbo popularne karte iz kompetitivnog igranja. Njih više nećete moći kupiti, niti dobiti kao nagradu, samo kraftati – ali ćete moći s njima igrati u novom Wild sistemu gdje je sve dozvoljeno.

Veselim se ekspanziji pošto mi je Hearthstone igra u koju svako malo navratim, ali nikada dovoljno dugo kako bih se navukao na nju. Jedva čekam dobiti legendarnu kartu koju će dobiti svi oni koji se ulogiraju za vrijeme lansiranja ekspanzija, a još više čekam otvarati nove pakete karata s nadom kako ću dobiti ovu na slici desno gore u koju sam se zaljubio na prvi pogled.

Update: Najavljene su i promijene nekih postojećih iritantnih karti. Meni se itekako sviđaju te će biti zanimljivo vidjeti kako će funkcionirati s novim setom karata.


One thought on “Hearthstone Whispers of the Old Gods stiže idući tjedan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.