Ninja Theory je prikazao prvi pogled na svoju novu igru – Hellblade 2: Senue’a Saga.

Hit naslov iz 2017. godine svoje je prvo predstavljanje imao 2019. godina na The Game Awards showu. Dvije godine kasnije ponovo su došli na taj show, uz video koji traje oko šest minuta. U njemu smo vidjeli kako Senua vodi vojsku u napad na titana.

I to je bilo spektakularno. Navodno je sve ovo snimljeno u igri, premda treba reći da je dobar dio ovoga izgledao kao cinematic, tako da nismo vidjeli puno gameplaya. Vidjeli smo puno baklji, puno bacanja koplja, ali smo isto tako čuli i puno glasova u glavi. Nešto što se vraća iz prethodnog nastavka.

Glavna stvar, u odnosu na prvi nastavak, će biti u platformama. Kako je Microsoft kupio studio prilično je jasno kako će Hellblade 2 biti dostupno za Xbox Series X|S i PC. PlayStation je (osim ako ne dođe do tektonskih promjena u industriji) van te računice, dok Switch verzija nije nemoguća opcija, ali ako do toga dođe to sigurno neće biti na prvi dan. A kada će taj dan biti? Nije još poznato, ako bude dogodine to će biti negdje na samom kraju, premda bih na prvu puno prije kazao da govorimo o 2023. godini.


One thought on “Hellblade 2: Senue’a Saga ima sjajno novo prikazivanje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.