Horizon Zero Dawn dobit će Complete Edition 6. prosinca ove godine, objavio je Sony. Znači li to kako će The Frozen Wilds DLC, koji dolazi 7. studenoga, ujedno biti jedini sadržaj kojeg će igra dobiti nakon svoga izlaska? Sudeći kako će Complete Edition imati DLC uključen, kao i sve do sada izašle sitne dodatke, da. Premda, ne bi bilo prvi puta da neka igra napravi takvo izdanje, u međuvremenu izradi još nešto novo, te onda izda još jedno, kompletnije izdanje.

Što je sve uključeno u izdanje? Art of Horizon: Zero Dawn digitalna knjiga puna ilustracija, ekskluzivna PS4 tema, Carja Storm Ranger odijelo te Culling Bow, Banuk Traveller Pack, Carja Trader Pack i Nora Keeper Pack. Drugim riječima, sve ono što uključuje Digital Delux izdanje. Naravno, tu je i bazna igra, kao i spomenuti DLC koji tek treba izaći.

Prilikom izlaska oborio je neke rekorde, kao onaj za najbolji prodavani start nekog novog IPa na PlayStation platformi. Po dostupnim informacijama prodano je 3,4 milijuna primjeraka (od toga nešto malo manje od milijun digitalno) što igru čini drugom najprodavanijom igrom na PlayStation 4 konzoli. Uz sve spomenuto, nekako mi se čini da to nije zadnje što ćemo vidjeti od serijala iz Guerrilla Games radionice.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.