Stiže nam četvrta ekspanzija za Cities Skylines. Paradox Interactive najavio je kako će sjajna igra koju potpisuje Colossal Order dobiti DLC fokusiran na jedan od meni najtežih aspekata igre – promet. Mass Transit donijet će dodatne opcije za njega.

Čim sam pogledao trailer znao sam kako želim sagraditi žičaru, napraviti ono što Bandić već godinama ne uspijeva. No to nije jedini novi oblik prijevoza koji dolazi, neki od njih pomorski, kao brodići s kojima ću lakoćom povezati svoje otoke, ili cepelini koji će nadljetati gradom (uz nadu kako mi se neće dogoditi Hindenburg).

Dolaze stanice koje komponiraju više oblika tranzita u jedan, recimo mjesto kojim prolaze vlak i metro, a kako bi izazov bio veći, tu će biti novi scenariji u kojima ćete moći testirati koliko dobro upravljate prometom (ili loše, u mom slučaju), posebne građevine, tipovi cesta i još ponešto. Od sada ćete moći i imenovati ceste, no za to vam neće biti potreban DLC, pošto će neke stvari doći kao dio besplatne nadogradnje.

Datuma još nema, samo znamo da dolazi ove godine, vrlo vjerojatno za jedno dva mjeseca.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.