Ludnica je polako počela, a ja sam nastavio igrati igre koje do sada nisam imao vremena probati. Sutra bi sa svime trebao biti gotov. I opet je sve pomalo dosadnim abecednim redom.

Awakening of Heroes

Awakening of HeroesZaokret u strategiji je priča koju ova igra ima. Lani kada sam pričao s njima pokušavali su biti MOBA za Facebook, nešto što me nije veselilo s obzirom na to kako ne koristim tu društvenu mrežu. Sada su MOBA za tablete i moram vam reći kako je ono što sam vidio i igrao bilo sjajno. Osjećaj je super, mislim kako se igra bolje vrti na tabletu nego na računalima. Ne trebam niti govoriti kako je vizualno sve to podignuto na jedan zavidniji nivo. Ima ovo jako puno potencijala.

Web stranica

Cloudfall

CloudfallProšle godine to je biše bio tehnološki demo i konceptualna ideja, danas to polako postaje prava igra. Sjeo sam i igrao, moj mistični oblak postajao je kamen, munjeviti gromovnik i leteća kugla vatre te sam uz pomoć toga rješavao zagonetke. Glazba koja mi je dolazila iz slušalica me opuštala, i tako, malo po malo, došao sam do svega što demo ove puzzle igre pruža. Imao sam osmjeh na licu (valjda), ali sam svakako imao jedan u sebi. Nadam se kako ću je i dogodine vidjeti, ali kao gotov projekt kojeg sam u međuvremenu doma odigrao.

Web stranica

Flight of the Penguin

Flight of the PenguinPisalo je na zidu da će onaj tko uspije proći demo iz 50 pokušaja dobiti besplatni primjerak igre. Molim? Meni je čak za tri od sedam ili osam nivoa koje sam prošao trebalo po 50 pokušaja. No nisam prestajao, bio sam ljut na sebe i pokušavao sam i dalje. Igra je zapravo prilično jednostavna, pingvin s raketom na leđima želi doći do ribe usprkos preprekama. Sjajno i zabavno. Kada mi je prezenter rekao da mu je rekord 13 pokušaja vilica mi je pala do poda. Nadam se kako će do kraja sajma netko uspjeti u tome, do sada nije. PS: Momci su čak iz Norveške potegnuli do Zagreba.

Web stranica

Mini Bang

Mini BangMad Head Games došao je ponovo sa svojim sjajnim smislom za humor i osjetno kraćim demom nego prošle godine. Point and click tablet igra u kojoj sam uživao u prekrasnoj grafici i ponovo shvatio koliko me godine gaze. Gledati klince kako lagano koristi te tablete, a ja kao trapavi slon se trudim napraviti i najjednostavniji potez. Ipak, moja prednost je što ću ja, za razliku od mnogih klinaca, cijeniti dobru priču kakvu će mi ova igra dostaviti.

Web stranica

Mino Saga

Mino SagaPrva stvar koju sam napravio kada sam došao doma, nakon tuširanja i večere… Zapravo nije bila prva stvar ni blizu, al’ sam istog dana stavio skidati igru na svoj stari Android tablet. Mino Saga nije najbolja igra za sajam pošto je bolja u miru i tišini, ali će biti apsolutno fantastična za lijena jutra kada mi se ne izlazi iz kreveta, ili pred samo spavanje. Veliki sam ljubitelj Tetrisa, a ova mobilna igra se bazira na takvim blokovima i ispunjavanju prostora. Poslastica s kojom (poznavajući sebe) neću stati dok je ne završim.

Web stranica

Seum

SeumJoš jedna igra u kojoj sam bio očajno loš. Toliko loš da sam i prvi nivo morao prelaziti par puta. I jednom kada ova igra izađe bit ću jednako loš. Kako i ne bih kada je Seum first person runner igra s puno preciznih shooting mehanika. Razvojni tim želi napraviti igru teškom, jako teškom. Već vidim kako će speedrunneri uživati u njoj, kao i oni mazohistički raspoloženi. Greenlight su već prošli, a na opće iznenađenje svog sugovornika iz studija prošao sam peti nivo iz prvog pokušaja, a izgledao je demonski teško.

Web stranica


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.