Warner Bros najavio je još jedno izdanje za Injustice 2. Da znam, nekada je lako izgubiti se u svim silnim izdanjima koje igre danas dobivaju.

Ovog puta to je Legendary Etition koji uključuje sve dosada izašle DLC likove, kao i sve ‘premiere’ skinove koji su bili uključeni u Injsutice 2 Ultimate Edition. Što to u prijevodu znači? DLC likovi koji dolaze su Darkseir, Red Hood, Starfire, Sub-Zero, Black Manta, Raiden, Hellboy, Atom, Enchentress i Teenage Mutant Ninja Turtles. Drugim riječima, 10 dodatnih likova (13 ako brojimo svaku kornjaču posebno) na baznih 28.

Premiere skinovi su Power Girl, John Stewart Green Lantern, Reverse-Flash, Grid i Black Lightning. Svaki od tih skinova ima unikatan izgled, drugačiji glas kao i drugačiji dijalog u partijama. Skoro pa različiti lik, samo što nije.

Jedna od zanimljivijih stvari su neki dodatci koji su navedeni u Legendary Edition za koje nije jasno jesu li ekskluzivni samo za izdanje ili će biti dostupni svima. To je Learn Hub (prošireni tutorial), novi predmeti, maksimalni nivo likova podignut na 30, kao i novi slot jednom kada se dosegne taj level. Nadam se kako ovo dolazi za sve, ne volim kada se ovakav tip gameplay zaključava iza izdanja.

Injustice 2 je jedna od najboljih fighting igri koja je izašla u zadnjih par godina, a ovo izdanje doći će 27. ožujka.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.