NetherRealm je postavio video povodom 30 godina Mortal Kombat serijala. U njemu zaposlenici studija zahvaljuju fanovima za tih 30 godina koliko je prošlo. Mortal Kombat je izašao za arkade 1992. godine, gdje je odmah jasna računica kako je lani napunio trideset. Godinu dana kasnije izašao je na kućne konzole, tako da ta brojka nije niti kriva. Ovisno kako se na nju gleda.

To samo po sebi ne bi bila vijest da nije bilo onog detalja na samom kraju videa, nakon što Ed Boon kaže da nisu još gotovi. Zrnca pijeska u pješčanom satu i jedno koje u konačnici eksplodira je vrlo vjerojatno teaser za Mortal Kombat 12. Značenje toga treba tražiti u prethodnom nastavku čija priča završava s pješčanim satom. Neću govoriti kako priča igre završi, ali mogu reći da je ova eksplozija vjerojatno pokazatelj novog reseta serijala. Pošto se spomenuta priča proteže kroz tri igre, počevši sa Mortal Kombat (9) iz 2011. godine, te je došla do kraja.

Novi Mortal Kombat nije ništa ludo. Serijal ima veliku popularnost i vjerojatno donosi jako dobru količinu novaca da je samo bilo pitanje vremena kada će doći idući nastavak. Već je i Warner Bros. slučajno kazao kako 12. nastavak dolazi. Puno veće je pitanje bilo u tome hoće li i ovog puta između dvije Mortal Kombat igre biti Injustice. Izgleda da ovog puta neće.


One thought on “Jesmo li dobili prvi teaser za novi Mortal Kombat?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.