Iduću predstavljeni lik za Mortal Kombat 11 je Johnny Cage. Mislim kako ne trebam napominjati kako video nije baš primjeren za gledanje na poslu, zar ne?

IGN je dobio priliku postaviti taj video, a u njemu vidimo poteze kojima će ovaj filmski glumac raspolagati. I dok sam očekivao uobičajenu zelenu boju koja krasi njegove poteze, nisam očekivao da će toliko napraviti po pitanju izgradnje njegova lika, točnije staviti potez koji govore kako je on filmski glumac.

Primjerice, njegov ikonski potez u kojem radi špagu i udara u međunožje se sada izvodi uz pomoć stunt doublera koji grabi protivnika s leđa kako bi Johnny mogao neometano izvesti svoj potez. Vidimo korištenje fotoaparata kako bi zaslijepio protivnika, bacanje naočala kao ranged napad, pa čak i korištenje filmske nagrade (što nije prvi puta).

No ono gdje stvar postaje najbolja je u finsheru. Mogao bih vam ga opisati, no radije ga pogledajte. Konceptualno je jedan od boljih koje sam vidio, i totalno ide uz njegova lika.

Plus, kad ste već ovdje, odmah ću dodati video za Jade koji je izašao prošlog tjedna, a kojeg nisam do sada stavio na stranicu. I onda izgleda vrlo zanimljivo u svom novom izdanju.

Mortal Kombat 11 izlazi 23. travnja za PlayStation 4, PC, Xbox One i Switch. Tako je, Switch verzija sada izlazi na isti dan kada i ostale, osim ako ste u Europi gdje je došlo do odgode pa je novi datum 10. svibanj.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.