Dodatne informacije (9. listopad): Došao je kraj podršci za Mario Kart Tour. Bilo je lijepo dok je trejalo, iako je i dalje možete igrati. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li uz novi Mario Kart, jednom kada ga najave, biti i neka mobilna verzija ili odustaju od toga.

Originalna vijest (29. rujan): Mario Kart Tour, mobilna igra iz popularnog serijala, dobit će svoj zadnji update 4. listopada ove godine, objavio je Nintendo. Ne brinite, ostat će igriva no samo će reciklirati sadržaj koji je do sada izdan, neće biti novih stvari.

Zanimljive 4 godine su iza igre, od kada je u rujnu 2019. godine izašla na tržište. U startu je bila jedan od financijski najuspješnijih Nintendovih mobilnih igri, djelom zbog gacha sistema. Kojeg su nakon pritisaka zajednice maknuli 2022. godine, zamijenivši ga dućanom unutar igre.

U zadnje vrijeme je igra dobivala staze koje su se radile za Mario Kart 8 Deluxe, pa kako tamo prestaje podrška logičan potez je da to naprave i ovdje. Vjerojatno to govori i u korist toga kako je zarada pala, jer u protivnom bi Mario Kart Tour nastavio dobivati sadržaj.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.