League of Legend je najavio svoj novi turnirski mod nazvan Clash, koji nam dolazi 25. svibnja. Ideja je da turnir traje kroz tri dana vikenda te daju online igračima priliku natjecati se na taj način.

Prvog dana bit će turniri s četiri tima, ako završite na vrhu idete u drugi dan, kada će u turniru biti osam timova, ako i tada završite na vrhu čeka vas zadnji dan kada vas čeka turnir s 16 timova. Nagrade su u obliku logoa i trofeja koje možete prikazivati u svojim partijama.

Kako bi se mogli natjecati prvo morate imati rank na Summoner’s Rifta mapi, kao i honor level 2. Zatim vam trebaju Clash ulaznice, jedna po igraču. Njih možete dobiti završavanjem misija, kupovanjem za Blue Essence ili Riot Pointe, premda nam cijena još nije poznata. Svaki tjedan možete preimenovati svoj tim, ili igrati s kompletno drugim igračima, kako god vam odgovara. A prije partije moći ćete vidjeti statistike vaših protivnika i njihove najčešće odabire heroja. Tako se možete pripremiti, ali isto tako se i protivnik može pripremiti za vas. Svi heroji će biti otključani.

Rank igrača će ovisiti i o ranku vašeg tima, uz naglasak da će biti baziran po najboljim igračima unutar tima. Jedan platinum igrač mogao bi vam jako otežati ako ste svi nekoliko liga ispod njega. Isto tako, Riot Games ima plan na koji će spriječiti smurf račune kako ljudi ne bi varali sa svojim rankom. Također će se i prijašnje ponašanje gledati.

Sve ovo zvuči jako dobro, bit će zanimljivo kako će funkcionirati te kako će zajednica to prihvatiti. Jedino se pitam, zašto im je toliko dugo trebalo.


One thought on “League of Legends dobiva turnirski mod Clash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.