Prema glasinama, Capcom bi trebao vrlo brzo najaviti Marvel vs. Capcom 4 sa datumom izlaska već iduće godine!!!

Polygon donosi informaciju da novi nastavak popularnog fighting serijala trebao biti službeno predstavljen ovog vikenda na Sony PlayStation Experience sogađaju. To ne čudi pošto je Capcom prilično vezan uz PlayStation, Street Fighter V izašao je za računala i PS4, no ne i za Xbox One. Nemojte se začuditi ako MvC4 bude barem privremeno konzolaški eksluzivan za PS4. Ili da će imati neki ekskluzivan sadržaj za tu konzolu.

Informacija također kaže kako X-Men likovi, koji su bili okosnica serijala, ostaju sa strane te da ih uopće neće biti u igri. Mjesto njih, naglasak bi trebao biti na Guardians of the Galaxy likove. Njih i sve ostale Marvel aktivne filmske serijale.

Sama glasina me je razveselila, pošto je u jednom trenutku budućnost serijala bila itekako upitna. Do te mjere da je MvC3 bio povučen iz prodaje. Kada dođe do najave bit ću oduševljen, to je igra zbog koje sam zavolio EVO turnir, i koju volim igrati bez obzira na to što sam loš u tom žanru. Na žalost, zbog prilično me žalosti što malo tko to želi igrati samnom kada dođe u posjetu zbog kaotičnosti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.