Crystal Dynamics je najavio kako će njihova iduća igra Marvel’s Avengers izaći kasnije nego što su originalno planirali.

Umjesto dosadašnje 15. svibnja, koji je bio datum izlaska, sadašnji datum je 4. rujna. To je odgoda od skoro 4 mjeseca koja dosta govori u kakvom je stanju igra. Marvel’s Avengers su najavljeni prošle godina na E3 i nisu dočekani s hvalospjevima, uz dosta kritika na samu grafiku.

Od tada pa do kraja godine izdali su nekoliko trailera koji su dosta popravili stvari, a izgleda da su studio i izdavač slušali sve kritike te smatraju kako će im dodatno vrijeme doći. Povodom toga su se na Crystal Dynamics web stranici oglasili Scot Amos i Ron Rosenberg:

‘Našim fanovima, u Crystal Dynamics je uvijek bila ambicija dostaviti ultimativno Avengers gaming iskustvo. Kako bi to ostvarili, donijeli smo tešku odluku te pomaknuli datum izlaska za Marvel’s Avengers na 4. rujan 2020. godine.’ Nakon toga su nastavili uz standardne krilatice koje uključuju dodatno vrijeme za poliranje igre na standard kojeg fanovi zaslužuju.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.