Glasine se nastavljaju i sve su glsasnije, a one kažu kako bi ove godine mogli dobiti Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster.

Informacija se pojavila pa je vrlo brzo uklonjena sa PEGI web stranije, pošto svaka igra mora dobiti rejting od njih prije izlaska na tržište. To je nastavak glasina koje su krenule lani, a imaju prilično dobro uporište – prvi Modern Warfare je dobio svoj remaster, a njegov nastavak ove godine slavi deset godina pa bi to bila prigodna čestitka.

Na stranici su spominjali 28. veljače kao datum, što sigurno neće biti datum izlaska. Takošer su spominjali samo PS4 verziju, što isto neće biti istina, pošto je gotovo nikakva šansa da se gramzljivi Activision odrekne novaca prodaje s ostalih platforma. Jedino što možda dogovori je neko partnerstvo uz koje će PS4 korisnici dobiti neke stvari ranije nego oni s drugih platformi. Te se spominjala kampanja. Što isto ne bi bilo čudno, da se odreknu multiplayer aspekta kako ne bi podijelili tržište s onim koje će imati ovogodišnja nova igra, koja će u nekom trenutku biti najavljena, baš kao i svake godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.