Mortal Kombat 11 ide dalje. Očekivao sam da ću to kazati u nekom trenutku, kada najave nove DLC likove, ali nisam očekivao da ću kazati dobiva ekspanziju koja će nastaviti priču.

To je prvi puta da je NetherRealm odlučio napraviti nešto takvoga, dodati ekspanziju na neku svoju igru. Zvat će se Aftermath, izaći će digitalno 26. svibnja, za sve verzije igre, a nastavit će priču točno tamo gdje je 11 stao. Nekoliko sekunda ili minuta kasnije, da budemo precizni. Ako ne želite znati što će se dogodilo u MK 11, preskočite idući paragraf.

Nakon što je Lui Kang dobio Kroniku krenut će kreirati novu povijest, no u tome će ga zaustaviti Shang Tsung, u pratnji Nightwolfa i Fujina, koji im je došao kazati kako će ih sve uništiti ako to napravi. Pobjedivši Kroniku uništio je i njenu krunu, koja je ključ kreiranja nove povijest, što znači kako moraju ići u prošlost po nju. E da, i spomenuti trojac je bio zarobljen od strane Kronike, te su oslobođeni tek kada je ona poražena.

Fujin, Raidenov brat, bit će prvi od tri nova igriva lika koja dolaze. Shiva, koja je imala maltene kameo ulogu u 11 će biti drugi, dok će čast trećeg pripasti još jednoj ostavštini akcijskih filmova osamdestih. Robocop, kojem će ponovo Peter Weller dati glas i izgled. Ili barem njegov izgled iz mlađih dana.

Dobivamo i neke nove stvari, nekoliko novih borilišta, no mislim da će glavna stvar biti dolazak stage fatalitya i friendshipa. Ovo potonje je završna animacija u kojoj ne kasapimo protivnika.

Pitanje cijene je komplicirano, pošto postoje tri varijante. Ako imate Mortal Kombat 11 i Kombat Pack 1 morat ćete izdvojiti 40 € za Aftermath. 10 eura više koštat će vas paket koji sadržava Aftermath i Kombat Pack 1. A ako tome želite dodati i baznu igru morat ćete izdvojiti još 10 € više.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.