Dodatne informacije (16. listopad): Mortal Kombat Switch verzija napokon je dobila ljubavi koju joj već neko vrijeme obećavaju, nakon prilično razočaravajućeg izdanja u kojem je igra izašla za tu platformu.

Na službenim stranicama nisu stavili detalje što sve je uključeno u to, samo da dolaze gameplay i grafička poboljšanja, popravljanje bugova te stabilnost verzije. Kao i prva sezona single player moda Invasion dostupnog na ostalim platformama.

https://twitter.com/MortalKombat/status/1712255452086714597

Originalna vijest (6. listopad): Mortal Kombat dobio je najnoviji patch koji po prvi puta donosi malo značajniji utjecaj na sam gameplay. Mnogi likovi unutar igre imaju neke promijene, ponajprije zato što su popravili parry opcije koje nisu ispravno radile. Kompletnu listu promjena za PC, PlayStation 5 i XboX Series X|S verziju možete pročitati ovdje. Switch za sada nije dirnut, iako su iz studija rekli kako planiraju popraviti probleme koje ta verzija igre ima. A ima ih poprilično.

Kad smo već kod igre, imamo glasinu o tome što će nam iduće sezone donijeti u svom Invasion modu. To jest koji će likovi biti centralne figure. Za iduće 4 sezone to bi trebali biti redom: Nitara, Raiden, Mileena, Sub Zero.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.