Od kada je u travnju prošle godine izašao Mortal Kombat X, PC korisnici imali su malo more problema. Podrška za tu platformu bila je na vrlo niskim granama, a kao zadnji čavao u lijes bila je objava s početka godine kako budući DLC sadržaj uopće neće dolaziti na PC nego samo za PlayStation 4 i Xbox One.

Barem se tako mislilo. Jučer je poput groma iz vedra neba stigao update težak čak 28GB koji ispravlja sve mane koje je PC inačica imala – netcode, rebalans igre, popravlja grafičke opcije kako bi bila u skladu sa standardima PC igri, pravu widescreen podršku i još ponešto. Ako vas zanima potpuni popis, kliknite na link.

Osim toga, svi PC igrači dobit će Medieval Skin Pack i The Pit okoliš. Ono što neće dobiti nego će morati platiti je sporni Kombat Pack 2 prilikom kojeg je podrška prestala. On uključuje Xenomorpha iz Aliena, Leatherfacea iz Teksaškog masakra motornom pilom, Triborga i Bo’Rai Cho. Nakon devet mjeseci čekanja na njega, i još par mjeseci od samog izlaska igre, Warner Bros. ih je mogao dati i besplatno kao ispriku za sve što su PC igrači prošli.

U trenutku pisanja na oba Kombat Packa je 50% popusta na Steamu.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.