Kao što sam najavio, jedan od projekata u koje sam krenuo bit će skupiti pobjede sa svim herojima u Hearthstone Battleground modu. Nešto za što će mi trebati prilično dugo vremena. Kada kažem prilično dugo, govorimo o mjesecima, možda i preko godinu dana. Možda i dulje. Naravno, ovisno o količini igranja, kao i o sreći.

Kada govorimo pobjeda mod to definira na dva načina. Prvi način je za potrebe detektiranja progresa questova, gdje se pobjeda računa kao plasman u prva četiri mjesta od osma igrača koliko igra svaku partiju. Drugi način je onaj koji ću ja gledati, a on kaže – biti prvi. Kako je to free-for-all mod prilično je jasno da pobjeda nije garantirana. Za pretpostaviti je kako ću dobiti jednu od osam partija, ali i to ovisi o kvaliteti protivnika. Kao i sreći u samoj partiji. Moja trenutna konverzija iz top 4 u biti prvi nije onoliko dobra koliko bih ja htio da bude.

Bilo je partija u kojima sam igrao dobro, pa nisam mogao dobiti karte koje bih trebao te na kraju izgubio (ne bio prvi). Bilo je i onih kada sam krenuo loše pa do kraja sve preokrenu, slika iznad je iz partije gdje sam na čistu sreću preživio protivnika koji me je ostavio na jednom HPu, pa sam na kraju dobio. Slika ispod je pak iz partije gdje sam od početka do kraja dominirao. Sreća je važan faktor, ali itekako ima vještine koje mogu pomoći u tome da češće završavate dobro nego loše.

Puno veći problem skupiti pobjede sa svima bit će u tome koliko ih ima (trenutno 99) i nasumičnosti s kojom ih mogu dobiti. Na početku svake partije mogu izabrati jednog od dva, ili jednog od četiri ako imam aktiviran season pass. U početku to neće stvarati problem, no kada izazov dođe pred kraj, kada ostane samo nekoliko heroja s kojima nisam dobio, bit će jako nasumično. Prvo mi igra mora ponuditi heroja da ga odaberem, a zatim moram dobiti s njime.

Po pitanju samog igranja nije mi problem igrati niti jedan tip čudovišta, iako su mi neki više, a neki manje zabavni. Osobno bih rekao da su mi zmajevi najdraži za igrati, a mechovi najmanje zabavni. Što također zna varirati od patcha do patcha. Dok po pitanju heroja pokušavam igrati ono što im tematski najviše paše, premda ne uvijek.

Za kraj, ako vas zanima pratiti progres – to možete napraviti ovdje, gdje će redovito biti ažuriran. Potrudit ću se postaviti koji stream na Twitch da bude zanimljivije za pratiti, o čemu ćete biti obavješteni na vrijeme :).


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.