Stiže nam Total War: Warhammer 3, potvrdili su SEGA i Creative Assembly.

Zadnjih dana na socijalnim mrežama izašlo je nekoliko videa zbog kojih je krenulo nagađanje hoće li to biti novi DLC za dvojku ili napokon toliko očekivana najava trojke. Danas smo dobili odgovor na to pitanje. Nakon jedinice iz 2016. godine, te dvoje već godinu dana kasnije, trojka dolazi s par godina razmaka.

U konfliktu između demonskih vojska i ‘smrtnog svijeta’ pojavit će se neki novi igrači. Po prvi puta nam dolaze Kislev i Cathay frakcije, kao i četiri nove frakcije ChaosaKhorne, Nurgle, Slaanesh i Tzeentch. Uz sve ono što su prethodne dvije igre dodale, to nam donosi enormnu količinu magičnih vojski, čudovišta, magije i legendarnih heroja. I uz novu kampanju u kojoj ćete, ovisno o frakciji i odlukama, imati priliku odabrati hoćete li voditi ili uništiti demonske vojske.

Jedno od mojih pitanja uz već spomenute teasere bilo je vezano uz potencijalni dolazak igre na konzole. I dok isti nije isključen negdje u budućnosti, trenutna informacija kaže kako Total War: Warhammer 3 dolazi na PC (Epic Games i Steam) kasnije ove godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.