No Man’s Sky će ubrzo dobiti novi update koji donosi multiplayer, nešto malo manje nakon dvije godine od izlaska igre za PlayStation 4 i PC. Hello Games će to dostaviti 24. srpnja, na dan kada igra dolazi na Xbox One.

Informaciju je donio Sean Murray, koji je par puta bio prozivan za to da je svjesno lagao potencijalnim igračima, za vrijeme Microsoftova Inside Xbox livestreama. Ja sam vam postavio video njegova segmenta ispod.

Hello Games kaže kako je ovo najveći update kojeg su do sada napravili za No Man’s Sky, te da će imati potpuno multiplayer iskustvo za sve što već možete raditi u igri. Od gradnje, preko istraživanja pa do borbi u svemiru. Murray je pak kazao kako su dugo testirali multiplayer unutar tima te da su shvatili kako donosi kompletno novo iskustvo, slično Battlestar ili Star Trek timu koji se spušta na površinu nepoznatog planeta.

Update su nazvali Next te su kazali kako će doći besplatno svima onima koji već imaju No Man’s Sky na PCu ili Playstationu 4.

Iz moje perspektive, kazao sam kako ću jednom ponovo probati igru, pošto je u recenziji nisam pohvalio. Štoviše, kazao sam kako je sve isto i kako nikada nisam igrao dosadniju igru koja sadrži istraživanje svemira. Od tada pa do danas (ili još bolje, do dana kada ovaj update izađe), igra je dobila nekoliko nadogradnji i moram vidjeti koliko toga se popravilo.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.