Beyond Good & Evil 2 najavljen je na E3 2017 godine, iako su glasine i informacije dolazile i ranije. Sedam godina kasnije igru nismo dobili, niti imamo informaciju kada ćemo. Niti hoćemo li. Nestala je sa radara. No uz nedavno izašli Beyond Good & Evil’s 20th Anniversary Edition dobili smo neke naznake da je izlazak nastavka sve bliže.

Razlog tome je što spomenuto izdanje donosi neke nove segmente priče koji su direktno vezani uz nastavak. Numerički nastavak, samom pričom prethodnik. Tako su neki likovi iz dvojke dostupni u obliku video dnevnika gdje razgovaraju s Jade dok je bila djevojčica. Kao i jedno veliko iznenađenje. Neću ulaziti u detalje da vam ne pokvarim, ako želite saznati ili odigrajte, ili pogledajte video kojeg sam vam postavio – tamo ćete saznati sve te informacije. Isto možete nabaviti i neku kozmetiku koju smo vidjeli u traileru za dvojku.

Što to sve znači po pitanju izlaska igre? Kako Ubisoft nije imao igru na svojoj prezentaciji u lipnju (bivši E3 period), za očekivati je kako igru nećemo vidjeti ove godine. Čak mislim da je nećemo vidjeti ni u obliku nekog novog trailera u tom periodu, a ako hoćemo to bi moglo biti tek u prosincu uz Game Awards. Uz ove detalje nekako izgleda da bi 2025. godina mogla biti ta, iako uz ovako dug razvoj jako je nezahvalno prognozirati. Pošto uvijek postoji šansa da se na kraju projekt otkaže.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.