Dodatne informacije (18. travanj 2022.): Stigao je novi set glasina za nadolazeći Need for Speed. Informacija je da će grad biti Chicago u svojoj fikcionalnoj verziji nazvanoj Lake Shore City.

Možda zanimljiviji dio iste informacije kaže da će igra biti fotorealistične grafike s anime elementima. Što to točno znači? Recimo vatra koja ide iza vozila kada ono prolazi, ili papiri koji lete kada se prođe pored kioska. Kao ideja zvuči jako zanimljivo i bit će zanimljivo vidjeti što će Criterion napraviti i kada će EA najaviti igru.

Originalna vijest (14. travanj 2022.): Prema najnovijim glasinama, Need for Speed kojeg potpisuje Criterion Games, bi trebao izaći koncem ove godine. Trenutno se spominje studeni kao datum izlaska, dostupan samo za konzole nove generacije – PlayStation 5 i Xbox Series X|S.

Tim koji je poznat po auto utrkama, pogotovo Burnout serijalu, već skoro 10 godina nije radio na njima. To vrijeme je radio kao pomoć na Star Wars: Battlefront i Battlefield naslovima. Znamo da rade na novoj (njihovoj četvrtoj) Need for Speed igri, EA je to potvrdio. Štoviše, očekivali smo je u nedavno završenoj fiskalnoj godini, očigledno je prebačena na ovu fiskalnu godinu.

Glasine spominju Miami kao potencijalnu lokaciju, premda to uzmite sa zrnom soli. Ako to morate sa zrnom soli ne trebam niti govoriti kako treba percipirati želju za time da zbog lokacije igra bude u Underground stilu. Nešto što bi se svidjelo mnogim igračima. Znam da meni bih.

U svakom slučaju, igru treba imati na radaru, ali treba biti oprezan, pošto je vjerojatno u zadnjih 10 godina bilo dosta promjena unutar studija koji je proizvodio utrke. Iako Need for Speed kao serijal nema više istu snagu kao nekada.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.