Rekao sam kako će biti nekih novih stvari na stranici, pa eto, vrijeme da predstavim stvari koje imam u planu. Kako idejom tako i kako će biti realizacija ideje.

Prva stvar, koju sam već spomenuo, je želja da prođem kroz serijal od njegova nastanka pa do današnjih dana (ili do njegova kraja ako je trenutno prekinut). To će biti popraćeno tekstovima kroz koje ću pokriti glavne nastavke serijala, a želja mi je dodirnuti spin-offe i moding zajednicu (ako je riječ o PC igri). Već sam odradio serijal s kojim ću krenuti, a vjerojatno će kroz godinu biti aktivno više od jednog serijala kojeg obrađujem.

Kao prvi serijal odabrao sam Civilization. Osim što je riječ o jednom o najvažnijih serijala u povijesti industrije, ujedno je riječ o jednom koji meni jako puno znači i uz kojeg sam proveo hrpu vremena. Još jedna važna stvar koju želim dodati cijelom procesu je video sadržaj. To znači da će se moje igranje moći vidjeti na Twitchu uživo, ali i kasnije na YouTubu. U startu će to biti samo goli video, bez komentara, a kasnije… vidjet ćemo.

Druga projekt kojeg imam u planu je odraditi sve ciljeve u nekoj igri. Ciljevi koji će biti postavljeni su osmišljeni takvi da budu više mjesečni, čak bih se usudio reći da će neki biti i u periodu od koje godine. Kroz vrijeme, kako budem napravio novi značajan progres, ću obavještavati o istom. Trenutni je vezan uz Hearthstone i prilično je lud – pobijediti sa svim herojima u Battleground modu. Oni koji poznaju igru znaju kako će to zbog dizajna potrajati, itekako potrajati.

Sve ovo kreće od idućeg tjedna, što znači za deset minuta u odnosu na trenutak pisanja. Imate vi želju ili ideju koja bi se uklopila u ovo? Slobodno kažite, rado ću je poslušati.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.