Starfield je dobio novi video u čijih sedam minuta smo vidjeli par novih detalja oko igre.

Bethesda je postavila novi video za Starfield, svoj nadolazeći SF RPG koji bi 11. studenog iduće godine trebao izaći za PC i Xbox Series X|S. Video je kao mini dokumentarac koji služi kao uvertira za predstavljanje igre. U njemu Todd Howard i kolege iz kompanije puno govore o kreaciji igre i svijeta u kojem će biti smještena, uz pokoji koncept art koji se pojavi na ekranu. Još uvijek ništa konkretno.

Video je prvi iz serije ‘Into the Starfield’. Koliko će ih točno biti možemo samo nagađati, premda je jasno kako sve polako ide prema konkretnom predstavljanju igre i prvom pravom traileru gdje ćemo napokon vidjeti što Starfield je. Moguće je da će do tog predstavljanja doći već idući tjedan na The Game Awards.

Jedna stvar koju ćete vidjeti na mnogim raspravama oko igre je vezana uz to hoće li Starfield ikada doći na PlayStation kontrolu. Microsoft je kupio Bethesdu kako bi svoje igre mogao imati ekskluzivno na Xbox konzoli. Iz Bethesde su već mnogo puta kazali kako će to biti slučaj, neovisno o tome što će bi mogli izgubiti dobar dio kolača prilikom prodaje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.