DODATNE INFORMACIJE 08/08 09:00: Razvojni studio Moon Studios objasnio je kako će Ori and the Blind Forest dobiti Definitive Edition za Xbox One i PC kasnije ove godine.

Suosnivači studija Thomas Mahler i Gennadiy Korol kazali su to u streamu kojeg je Microsoft imao postavljenog za vrijeme Gamescoma, istom ovom kojeg sam vam ispod postavio. Ako vas zanima samo Ori premotajte na 56:20, tamo počinje priča o Ori and the Blind Forest.

Definitive Edition donijet će nova područja kao i neke nove mehanike, a svi vi koji ste već ugrabili Ori and the Blind Forest, dobra vijesti – moći ćete nadograditi igru po vrlo pristupačnoj cijeni. Tako su baem rekli putem Facebooka.

ORIGINALNA VIJEST 06/08 19:58: Sjajna platformska igra Ori and the Blind Forest dobit će ekspanziju kasnije ove godine. Ona će doći na Xbox One i Windows 10 (nadam se da neće biti limitirano na to pošto bazna igra nije), kazao nam je Larry ‘Major Nelson’ putem Twittera.

Moon Studios proveo je skoro pet godina u izradi igre, a onda su vratili uloženi novac nakon samo tjedan dana prodaje – toliko je uspješna igra. Na žalost, nitko nije objavio brojke prodaje, a neslužbene brojke kažu da trećina milijuna PC igrača ima igru. Xbox One prodaja je vjerojatno veća od toga, što znači da bi prodaja mogla bez problema biti oko milijun primjeraka.

Osnivač studija Thomas Mahler svojedobno je kazao kako bi volio IP proširiti i na film, te da ćemo vjerojatno vidjeti još Ori igri – ovo drugo polako ostvaruje.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.