para que serve ivermectina para animais is ivermectin a cure for covid 19 ivermectina drogas la rebaja ivermectine medincell how many ml of ivermectin do you give a dog scabies tablet treatment ivermectina para cães bula can you use pour on ivermectin on pigs

Outriders je najavio kako će danas najaviti informacije o tome što ima u planu za budućnost. Što su i napravili. I budućnost izgleda prilično dobro.

Dvije su glavne stvari koje su najavili. Idemo s onom koja dolazi već sutra – New Horizon update. Riječ je o velikoj i potpuno besplatnoj nadogradnji koja je puna sadržaja. Dolaze 4 nove ekspedicije i ukidanje vremenskog limita s istih. Novi premdeti, bolji matchmaking, lakše nalaženje bolje opreme, transmog sistem koji nije limitiran klasama. Promijene za sve klase. Ili ukratko puno toga.

Na drugu stvar ćemo ipak morati malo sačekati do iduće godine. Pošto je izlazak ekspanzije nazvan Worldslayer zakazan za taj period. To je ono što za sada znamo, ovaj kratki teaser koji počinje u drugoj polovici videa kojeg sam ispod postavio.

Kada sam pisao receziju, tamo u travnju, kazao sam kako je multplayer aspekt igre bio u potpunom rasulu zbog problema koje su imali. U međuvremenu se dio tih problema sredio, a uz ovaj update igra izgleda kao da će izgledati kao ono što je trebala biti prvog dana. I zbog je prilikom izlaska Outriders zaigralo oko 3,5 milijuna ljudi.

Ovih dana ću ponovo probati igru, pa ako je imate i trebate partnera za partiju javite se putem Twittera.


Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.