Dvije vijesti vezane uz Overwatch, a kada već pričamo o njemu, neka budu i još dvije ‘zanimljive’ crtice.

Prva je ta da smo napokon dobili datum kada izlazi Blizzard World mapa najavljena na Blizzconu – 23. siječnja doći će na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Uz nju će doći i još ponešto novih skinova inspiriranih ostalim Blizzardovim igrama kao i još ponešto kozmetike. Još nije poznato hoće li istovremeno doći i kakve promjene balansa. Ima vremena, saznat ćemo na vrijeme.

Iduća vijest vezana je uz esport. Activision je objavio kako je prvi tjedan njihove Overwatch lige skupio 10 milijuna gledatelja dok je najviše istovremeno bilo 437 tisuća za vrijeme prvog meča. To su brojke veće od očekivanja, što znači da je PR mašinerija dobro odradila posao i promovirala ligu. Pravo pitanje za OWL tek dolazi – kakva će biti gledanost u tjednima koji dolaze, sada kada više to nije ‘vruća nova stvar u gradu’. I ja sam bio među onima koji su gledali, samo kod mene je to bilo prilično kratko, Overwatch kao esport mi naprosto ne odgovara, premda ću pratiti stanje u ligi te daljnji razvoj iste.

Te za kraj dvije crtice. Prva je mapa Cairo koju je napravio Llorente uz pomoć Unreal Engine 4. Trebalo mu je oko dva mjeseca da je napravi, a razultat bi mogao uroditi plodom pošto su iz Overwatch tima kazali kako će ga kontaktirati. To znači kako bi se ta mapa mogla u nekom trenutku mogla naći u igri.

Druga crtica kaže kako su tri lika iz Overwatcha bila najtraženiji pojam iz video igre na Pornhubu. Ne vjerujete? Pogledajte sami.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.