Crusader Kings 3 jučer su dobili Friends and Foes Event Pack DLC koji donosi preko stotinu novih događaja u igru.

Po mantri drži prijatelje blizu, neprijatelje još bliže, dolaze novi načini kako netko može postati vaš prijatelj ili zakleti neprijatelj. Ti događaji će biti u obliku priča, a osim toga došao je i 1.7 Bastion Update. U njemu su poboljšanja umjetne inteligencije na poljima ekonomije i diplomacije. Sučelje koje bolje prikazuje odnose, kao i novi sistem memorija koji pomaže prtiti što se dogodilo liku za vrijeme njegova života. Kao rođenje, važne bitke, rođenja djece ili smrt najdražih.

Kada već govorimo i Crusader Kings 3, dvije servisne informacije. Prva je ta da igru možete nabaviti jeftinije nego bilo kada do sada, ako se ovog mjeseca pretplatite na Humble Choice. Gdje ćete je dobiti za 9,99 eura, kao i još neke druge igre. Loša vijest je ta da od 13. rujna cijene za flavor packove idu gore. I to skoro 100% gore, sa 6,99 na 12,99 eura. Trenutno su na 20% popusta tako da ih možete ugrabiti prije nego cijena ide u nebo. Nešto na što je zajednica vrlo ljuta zbog retroaktivnog dizanja cijene.

Za kraj tu je video koji sadržava informacije o tome što su igrači postigli u dvije godine koliko je Crusader Kings 3 na tržištu. To uključuje preko 25 milijuna vjenčanja, preko 33 milijuna uspješnih asesinacija, preko 200 milijuna odigranih sat.


One thought on “Par Cruseder Kings 3 informacija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.