Dodatne informacije (30. kolovoz 2022.): Stigao je najnoviji DLC za Pathfinder: Wrath of the Righteous, kao i trailer za isti, kojeg sam vam ispod postavio (prvi od dva u tekstu). Treasure of the Midnight Isles donosi misteriozni brod koji vodi na otok pun blaga, ali i opasnosti. Putovanje s kojeg se mnogi nisu vratili.

Dodatne informacije (11. kolovoz 2022.): Owlcat Games je najavio kako dolazi i fizička verzija Pathfinder: Wrath of the Righteous za konzole, osim do sada najavljene digitalne verzije. Izdavač fizičke verzije bit će Prime Matter. Osim 4 DLCa dolaze, naljepnice i knjižica koja sadržava neke informacije za sve one koji su novi za Pathfinder svijet / igre, kao i ilustracije.

Lošija vijest je ta da danas ipak neće biti dostupan ispod spomenuti DLC za PC verziju igre. Nije spreman te mu je novi datum izlaska postavljen na 30. kolovoz.

Originalna vijest (21. srpanj 2022.): Owlcat Games je najavio kako će njihova igra Pathfinder: Wrath of the Righteous doći na konzole 29. rujna ove godine. Bit će dostupna primarno za PlayStation 4 i Xbox One, samim time i za nove konzole, kao i Nintendo Switch.

Dolazi u obliku Enhanced izdanja na konzole, dok će doći i na PC, koje će istog dana dobiti i podršku za kontroler za samu igru. No prije svega toga, 11. kolovoza, dolazi treći DLC za igru nazvan The Treasure of the Midnight Isles. U kojem istražujete misteriozni otok s kojega se neki vrate bogati, no puno više njih se ne vrati. Video za DLC nalazi se odmah ispod.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.