Atlus nam je pokazao kako će izgledati intro video za Persona 3 Reload, jednom kada igra izađe 2. veljače za PC, PlayStation i Xbox. Switch nema tu sreću, barem za sada.

Kao i u prethodna dva nastavka riječ je o zanimljivoj pjesmi, ovu su nazvali Full Moon Full Life, a istu prati već poznati animirani stil. Osim što kroz njega upoznajemo likove vidimo i način ulaska u drugu dimenziju – propucati se pištoljem u glavu. Bilo je kontroverzno 2006. godine kada je igra izašla, moglo bi biti sada kada remake izađe.

Remake neće imati neke stvari koje je Persona 3 dobila, nego je ideja zadržati vibru originalne igre. Tako neće imati igriv epilog kojeg je donio Persona 3 FES, niti novu protagonisticu koje je donijela Portable verzija za PSP. Imat će grafičku nadogradnju i gameplay kojim se žele približiti onime što je petica napravila.

Veoma se veselim ovoj igri. Nisam igrao treći nastavak kada je izašao. Moja ljubav prema serijalu kreće uz Persona 4 Golden, najbolju igru izašlu za PlayStation Vitu. Tko bi rekao da će srednjoškolska drama sa super likovima i nadnaravnom pričom biti tako zabavna? Zapravo, kada tako postavim – svatko. Isto tako mi je drago što serijal dolazi na Xbox, vrijeme je da ekskluzivnosti polako krenu prema ropotarnici prošlosti.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.