Kuda u 2019. godini? To je pitanje koje sam si nametao hrpu puta. Posao, privatne obaveze, ili drugim riječima ono što se zove život, tu su svakodnevno, a uz njih ostaje sve manje vremena za 227gaming. No ne želim ga ugasiti, ponajprije zato što imam puno toga za kazati. Od mojih pogleda na kretanje industrije, pa do tema o kojima smatram da treba pričati, te u konačnici do recenzija i nasumičnog blebetanja o tome što trenutno igram.

Zato je plan za 2019. godinu prilično jednostavan – (barem) jedan članak dnevno. Neki od njih će biti dnevne vijesti, nešto zanimljivo u čemu želim govoriti. Dok će neke stvari biti moja blebetanja o raznim stvarima. Nekada i o stvarima koje nisu direktno vezane uz video igre, recimo o nekoj knjizi ili filmu. Eto, imam u planu jedan tekst o frizurama nogometaša te brzini pojavljivanja istih u najpopularnijoj nogometnoj video igri.

Možda bi neki rekli kako će ovo više biti blog. I neka. Meni ne smeta, štoviše, i sam ću to kazati. Godinama gledam kako novinarstvo na ovim prostorima sve više propada. Kako će se naslov iskrenuti, rečenica izvući iz konteksta, ili nešto slično kako bi se privukao koji klik više. Kako je važnije prevariti nekoga naslovom nego napisati konkretno informaciju. I dok smatram kako sam daleko od najboljeg novinarom (niti mi je to struka), štoviše, smatram se vrlo irelevantnim, ima ta moja vizija koju želim poštovati. Meni klikovi ne trebaju. 227gaming nema reklama, niti će ih imati. Ne živim od njega, niti sam ikada mislio kako ću živjeti od njega. I zato si mogu dopustiti stvari koje si ne mogu svi oni koji rade za medijske kuće, kojima je broj klikova važan. Meni nije. Ako pročitate bit će mi drago, ako kompletno ignorirate, neće mi smetati. 227gaming predstavlja moju ljubav prema video igrama i kao takav će biti točno onakav kakav želim i kakvog sam u stanju pružiti uz sve obaveze koje imam.

Nadam se da vas ovo neće odvratiti od svega toga što radim. Štoviše, ako imate želju kakvu temu bih mogao obraditi, slobodno napišite u bilo kojem komentaru na sajtu. I hvala za sve dosadašnje godine.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.