Evo nešto što nam je Sony pripremio, što uključuje igranje i nagrade od kojih je jedna PlayStation 5. Što ovo točno je? Saznajte u paragrafima ispod, koje prenosimo u cijelosti.

Pozdrav!

Sretni smo da po prvi put možemo najaviti održavanje događaja Player Celebration u Hrvatskoj i to naziva – Osvoji prijestolje.

TRAJANJE NATJEČAJA

Tijekom Player Celebrationa mogu se osvojiti vrijedne nagrade, a  održava se za  igrače iz Republike Hrvatske od  28.10. – 18.11.2021. – i to u dvije faze.

Prvi dio održava se od 28. 10 do 1.11. 2021 i sastoji se od tri razine, a u svakoj razini Zajednica igrača, odnosno svi prijavljeni igrači iz zemlje moraju zajedno igrati kako bi došli do ciljanog broja bodova za svaku Razinu (Zajednički Cilj / Community Goals)

Drugi dio održava se od 17. studenog do 18. studenog, a  svaki će sudionik iz zemlje/regije koja sudjeluje imati priliku osvojiti dodatnu nagradu odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na stranici playstation.com/seize-the-throne

KAKO U PRVOME DIJELU DO NAGRADA? 

  • Igrajte bilo koju igru po izboru Sudionika za dodatne bodove 
  • S drugim Sudionikom igrajte bilo koju igru po izboru Sudionika za dodatne bodove
  • Koristite značajku dijeljenja (SHARE FUNCTION) (npr. dijeljenjem zaslona ili videa igre s prijateljima s mreže PSN Sudionika ili na društvenim mrežama) za dodatne bodove.

KAKO U DRUGOME DIJELU DO NAGRADA?

  • Odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na stranici playstation.com/seize-the-throne

GLAVNE NAGRADE

  1. PS5 konzola
  2. Komplet kraljevskog prstenja sa simbolima konzole PlayStation
  3. Jedne (1) slušalice s mikrofonom Pulse 3D i poklon-kartica za trgovinu PlayStation™Store (digitalni kôd) u vrijednosti od 100 USD

PRIJAVA

Prijaviti se možete putem ovog linka: https://www.playstation.com/hr-hr/seize-the-throne/

Video s opisom načina prijave i nagradama možete pogledati ovdje:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.