preço do medicamento ivermectina how to use scaboma lotion for lice kjope ivergot how to use ivermectin shampoo how long for oral ivermectin to kill lice posso comprar ivermectina ivermectin for prophylaxis contraindications of ivermectin in animals

Evo nešto što nam je Sony pripremio, što uključuje igranje i nagrade od kojih je jedna PlayStation 5. Što ovo točno je? Saznajte u paragrafima ispod, koje prenosimo u cijelosti.

Pozdrav!

Sretni smo da po prvi put možemo najaviti održavanje događaja Player Celebration u Hrvatskoj i to naziva – Osvoji prijestolje.

TRAJANJE NATJEČAJA

Tijekom Player Celebrationa mogu se osvojiti vrijedne nagrade, a  održava se za  igrače iz Republike Hrvatske od  28.10. – 18.11.2021. – i to u dvije faze.

Prvi dio održava se od 28. 10 do 1.11. 2021 i sastoji se od tri razine, a u svakoj razini Zajednica igrača, odnosno svi prijavljeni igrači iz zemlje moraju zajedno igrati kako bi došli do ciljanog broja bodova za svaku Razinu (Zajednički Cilj / Community Goals)

Drugi dio održava se od 17. studenog do 18. studenog, a  svaki će sudionik iz zemlje/regije koja sudjeluje imati priliku osvojiti dodatnu nagradu odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na stranici playstation.com/seize-the-throne

KAKO U PRVOME DIJELU DO NAGRADA? 

  • Igrajte bilo koju igru po izboru Sudionika za dodatne bodove 
  • S drugim Sudionikom igrajte bilo koju igru po izboru Sudionika za dodatne bodove
  • Koristite značajku dijeljenja (SHARE FUNCTION) (npr. dijeljenjem zaslona ili videa igre s prijateljima s mreže PSN Sudionika ili na društvenim mrežama) za dodatne bodove.

KAKO U DRUGOME DIJELU DO NAGRADA?

  • Odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na stranici playstation.com/seize-the-throne

GLAVNE NAGRADE

  1. PS5 konzola
  2. Komplet kraljevskog prstenja sa simbolima konzole PlayStation
  3. Jedne (1) slušalice s mikrofonom Pulse 3D i poklon-kartica za trgovinu PlayStation™Store (digitalni kôd) u vrijednosti od 100 USD

PRIJAVA

Prijaviti se možete putem ovog linka: https://www.playstation.com/hr-hr/seize-the-throne/

Video s opisom načina prijave i nagradama možete pogledati ovdje:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.