Battlefield V (čita se pet, a ne V kako je određeni broj ljudi mislio), najava je stigla. Saznali smo podosta informacija, vidjeli jedan trailer, te slušali puno dosadne priče.

Potvrda onoga što su glasine govorile došla je odmah, Drugi svjetski rat je mjesto događanja, samo kažu kako će se ovog puta fokusirati na neka druga, manje popularna bojišta i priče. Jedna od takvih je priča norveškog pokreta otpora, što je povratak na Battlefield 1 ideju – War Stories, kratke priče koje se fokusiraju na određenu skupinu likova. Tamo je dobro funkcioniralo pa se razvojni tim nada kako će i ovdje.

Conquest, Frontlines, Domination, TDM i Breakthrough su potvrđeni modovi. Operations će postati Grand Operations te će se odvijati na više mečeva. Battle Royale mod o kojem se šuškalo neće biti tu kada igra izađe, lako moguće da će doći kasnije i to besplatno, pošto će sve nove mape doći u tom obliku. Nema Season Pass opcije, premda će biti kupovanje kozmetike, ali direktno, ne preko loot box opcija. Vrlo vjerojatno su se na to odlučili nakon problema koje su imali s Star Wars Battlefrontom 2, te sada pokušavaju vratiti dio izgubljenog povjerenja.

Combined Arms su proceduralno generirane misije namijenjene za co-op igranje za do četiri igrača. Dolaze i opcije gradnje, recimo rovova. A sve to dolazi nam na PC, PlayStation 4 i Xbox One 19. listopada.


One thought on “Predstavljen Battlefield V, poznati neki detalji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.