Brz pregled pet popularnih vijesti prošlog tjedna.

Najpopularnija objava bila je vezana uz hrpu informacija za Call of Duty: Black Ops 4. Od pogleda na multiplayer, preko objave kako neće imati tradicionalnu kampanju, pa sve do najave kako dobiva Battle Royale mod. I mislim da je netko dobro rekao kao će to biti važna stvar za njih, ali da je prilično zanimljivo kako više nisu oni ti koji postavljaju trendove.

U top pet našao se i direktni konkurent Battlefield 5, o kojem ćemo ovog tjedna pisati više. Trenutno znamo samo kako dolazi stream na kojem će nam predstaviti igru. Dovoljno za početak.

Kada smo već kod shootera – Rage 2 je najavljen prvo trailerom, koji nije baš nešto, zatim gameplay videom, koji je nešto. Pročitao sam dobar opis na internetu koji kaže nešto kao ‘do jučer nisam htio nastavak na Rage, sada želim’.

Popularna je bila i Destiny 2 Warmind DLC recenzija koju sam napisao. Koja nije bila pozitivna, a koliko me nije privukla govori i činjenica da se nisam ulogirao u igru od kada sam je napisao.

I za kraj, kako ne bi bilo sve u shooter maniri, top 5 završava hrpa glasina za Pokémon Switch igru. E3 je sve bliže, nadam se kako ćemo tamo saznati sve što trebamo.

O svemu više u linkovima unutar teksta.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.