Iza nas je još jedan tjedan u kojem je bilo ponešto zanimljivih najava, kao lagano zagrijavanje za nadolazeći E3. Što je bilo popularno u prethodnih 7 dana?

Najpopularnija stvar je bila Detroit: Become Human recenzija. Neki će kazati kako je igra skoro istog principa kao i Heavy Rain – ja ću kazati kako sam to i očekivano, no dobio sam dobru i zanimljivu priču koja me je držala pred ekranom. U svakom slučaju, moja preporuka.

Gotovo jednako popularno bila je najava 7 licenciranih liga za PES 19. U Hrvatskoj je PES prilično jak, no činjenica je kako u svijetu nema niti približnu popularnost kao glavni konkurent. Dio razloga je u licencama, niti jedna od ovih nije spektakularna, no isto tako smatram da to daje zanimljivu dinamiku gdje se PES fokusira na manje lige i lokalne klubove.

Broj tri i četiri bile su dvije vijesti za istu stvar – Battlefield V. Popularna je bila objava kada su najavili teaser, dan prije objave igre, i bila je popularna sama najava u kojoj smo saznali dosta stvari o igri. I neka to bude popularno, sve dok ne moram slušati prigovore kako imaju ženu na naslovnici… Nekim ljudima je zbilja dosadno.

Top 5 završava Age of Wonders: Planetfall, SF poglavlje popularnog serijala. Razvojni tim ovog puta nije krenuo Kickstarter putem, ali je krenuo u jednu drugu nepoznatu destinaciju. Po prvim reakcijama fanova, mišljenje je pozitivno.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.