The Witcher 3: Wild Hunt ekspanzija Hearts of Stone dobila je datum izlaska, a mi razlog za slavlje. CR Projekt Red najavio je kako ćemo je dobiti 13. listopada ove godine.

To je prva od dvije najavljene ekspanzije (čitaj: DLC), druga imena Blood & Wine zakazana je za prvi kvartal iduće godine.

Novinarska objava najavljuje novu mehaniku imena Runewords koja će drastično promijeniti gameplay, štogod ona bila. Osim nje dolaze nova čudovišta, novi likovi i nove ljubavi. Hearts of Stone možete pokrenuti bilo kada tijekom kampanje, ali dizajnirana je Geralta koji je dosegnuo barem level 30.

Radnja je smještena u divljini No Man’s Landa, blizu Novigrada i Oxenfurta, a kao cilj će biti ubiti bandita koji posjeduje moć besmrtnosti. Trajanje i trebalo biti nekih deset sati – što bi značilo cijenu od dolar po satu. Cijena je stavljena na 9,99 dolara, premda je trenutno 8,49 zbog 15 posto popusta.

Jesam li vam rekao kako možete kupiti fizičke Gwent karte? Pogledajte sami kako, a nakon toga pogledajte prvi video za prvu Wticher 3 ekspanziju.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.